De bouwkunstenaar

Heeft u een vertaler nodig? Iemand die uw ideeën en wensen vertaalt in een ontwerp of een bouwtekening? Of zoekt u een persoon die uw vraag kan omzetten naar een idee? Zo iemand is de bouwkunstenaar. Hij werkt in het Atelier van ConstantE en helpt u met het ontwerp van de bouwkundige tekeningen, de aanvraag omgevingsvergunning, bouwkundig advies of een ruimtelijk ontwerp.

Atelier ConstantE is het adres voor bijzondere architectuur vertalingen en praktische ruimtelijke en technische oplossingen. Het is te vergelijken met een architectenbureau, maar dan één waar een bouwkunstenaar werkt. Deze combineert kennis en inspiratie uit meerdere disciplines naast de architectuur. De verschillende disciplines die worden gebruikt zijn de bouwkunst, schilderkunst, meubel- en objectontwerp, grafisch ontwerp en fotografie.

De bouwkunstenaar heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd (AvB Amsterdam via HTS Amsterdam, HTS-bouwkunde Zwolle Christelijke Hogeschool Windesheim, Faculteit Techniek, Afdeling Bouwkunde, differientatie architectuur.  O.R. jaar Rietveld Academie. Daarnaast heeft hij vijf jaar lang werkervaring opgedaan bij verschillende architectenbureaus. Onder andere Budding & Fels Architecten & Interieurarchitecten, Kodde Architecten en Ana Architecten. Al sinds 2003 bestaat Atelier ConstantE .

Alle constructieve en bouwfysische berekeningen voor vergunningen worden uitbesteed aan bevriende contacten met differse ingenieursbureaus.

De bouwkunstenaar